Shania Twain Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Fora

New member
Shania Twain Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Göz makyajı, makyajın temel bir parçasıdır. Göz makyajının yapılışına göre yüzünüz şekil alır. Etkileyici gözlere kavuşmanın yolu da göz makyajından geçer. Tüm bayanlar gözlerinin daha hoş görünmesini ister.
Çünkü gözler ilk bakışta dikkat çeken yerlerdir ve karşıdakini etkilemenin en kolay yoludur.Gözlerin ışıltısı kadar yapısı da önemlidir. Yapısına şekil vermek de göz makyajından geçtiği için bu husus özel olarak ele alınmalıdır.
Shania Twain Göz Makyajı Nasıl Yapılır ve Yöntemleri Nelerdir?
Göz makyajındaki ayrıntılar içinde çok dikkat çeken bir bayan olan Shania Twain’in Grammy ödül töreninde yaptırdığı göz makyajına tüm bayanlar hayran kalmıştır. Bir anda herkesin konuştuğu bir makyaj stili olan göz makyajının nasıl yapıldığını zaman içerisinde kulaktan kulağa öğrenmiş olabilirsiniz.
Shania Twain göz makyajı nasıl yapılırı sizin için araştırdık. Buğulu bir göz makyajı ile derin bakan gözlere kavuşmanızda çok etkili olacak olan Shania Twain göz makyajı nasıl yapılır için ayrıntılar şöyledir.
Adım Adım Shania Twain Göz Makyajı
  1. Toprak renginin tonlarında olan bir göz farı alarak işe başlayabilirsiniz. Toprak tonlarındaki göz farını göz kapağınızın her yerine sürün.
  2. Toprak tonundan çok daha koyu bir ton seçin ve kırpık diplerinize doğru inerken bu farı sürün. Bu şekilde gözleriniz belirginleşecektir.
  3. Göz kapağınızın bittiği yere çok ince ve belli belirsiz bir şekilde kalem sürün veya incecik bir likit kullanın.
  4. Kalem kullandığınız bölgenin üzerinden koyu renk göz farı ile geçin.
  5. Üstte bulunan göz kapağına da kalem çekin ve üzerine far uygulayın.
  6. Kaş dipleriniz biraz açık kalacaktır. Bu aydınlık görüntüyü açık renk bir far ile kapatabilirsiniz.
  7. Gözünüzün ucuna beyaz veya gümüş rengi tonlarında bir kalem çekmelisiniz.
  8. Kirpiklerinize rimel sürdükten sonra harika gözlere kavuşacaksınız. Rimeli uygularken kirpik yapınıza uygun bir rimel ile gözleriniz ve kirpikleriniz daha hoş görünecektir. Seyrek kirpiklere sahipseniz dolgun gösteren bir rimel tercih edebilirsiniz. Sık fakat kısa kirpiklere sahipseniz kirpikleri uzun gösteren bir rimelden faydalanabilirsiniz. Kirpikleriniz hem dolgun göstermek hem de uzun durmasını sağlamak için ise bu iki seçeneği bir arada sunan rimellerden yardım alabilirsiniz.