Seboreik Dermatit Şampuan Faydaları

Fora

New member
Seboreik Dermatit Şampuan Faydaları
Seboreik dermait kısa adıyla egzema olarak bilinen saç derisinde meydana gelen ve kaşıntılı bir şekilde ortaya çıkan bir deri hastalıkıdır. Normal olarak satılan şampuanların içerisinde yer alan kimyasal maddeler saç derinize oldukça fazla olarak zarar verebilmektedir.

Seboreik Dermatit Şampuan Çeşitleri
Bu nedenle özel olarak üretilen seboreik dermatit şampuan kullanmanız gerekmektedir. Bu şampuan saçlarınızı daha özenli bir şekilde temizlemektedir.

Ducray Kelual Dc Seboreik Dermatit Bakım Şampuanı
Saç derisinde meydana gelmiş olan aşırı pullanma rahatsızlığı ve kaşıntının önüne geçerek gün boyunca rahat hissetmenize yardımcı olan bu seboreik dermatit şampuanı içerisinde kelual ds adı verilen madde ile mantarların saç derisinde oluşmasını engeller.

Bu şampuanın kullanımına 6 ay boyunca devam edilmelidir. Aynı zamanda bir hafta içerisinde 2 defa saçlar bu şampuan ile yıkanmalıdır. Bu ürünün piyasa üzerindeki satış fiyatı 110 TL ‘dir.

Sebclair Seboreik Dermatit Şampuan
Saç derisindeki hasarların tamir edilmesi için önemli bir araç olan sebclair şampuan dermokozmetik ürünler arasında yer almaktadır. İçerisindeki bitkisel maddelerden dolayı doğal bir şekilde saç derisine bakım yaparak saç derisi üzerindeki pullanmanın ortadan kalkmasını sağlar.

Hassas ve kuru ciltlere sahip olan kişiler için oldukça faydalı bir tedavi yöntemidir. Bu ürün piyasa üzerinde 65 TL üzerinde satılmaktadır.

Salicade Seboreik Dermatit Şampuanı
Saç üzerinde nemlendirme sağlamasının yanı sıra aynı zamanda kepek oluşumu da engelleyen bu şampuan saç derisi üzerinde meydana gelen kaşıntı ve kızarıklık gibi sorunların başarılı bir şekilde üstesinde gelmektedir.

Egzema sonucu ortaya çıkan döküntülerin engellemesini sağlayarak sağlıklı bir saç derisinin oluşumunu sağlamaktadır. Bu ürün 18 TL üzerinde satışa sunulmuştur.

Head And Shoulders Clinical Strength Seboreik Dermatit Şampuan
İçeriğinde bulunan selenyum sülfat ile saç derisinde görülen kızarıklık, pullanma ve kepek oluşumunun önünde geçerek saç derinizin sağlıklı bir biçimde nefes almasını sağlamaktadır.

İlk yıkamadan sonra sonuçlarını hemen gösteren bu şampuan cilt üzerinde uyum sağlayan ph yapısı ile saç derisini zararlı etkilerden korumaktadır. Bu ürünün satış fiyatı 65 Tl ‘dir.