Mayıs ayında yayınlanacak olan ICSE, ISC Sonuçları 2025, sonuç son iki yılda burada ilan edildi

Kizilcik

Member
Hint Okul Sertifikası Sertifikaları Konseyi Cisce, Mayıs ayında ICSE (Sınıf 10) ve ISC (Sınıf 12) sonuçlarını yayınlayacak. Yayın sırasında, sınavlarda yer alan öğrenciler sonuçlarını CISC.org Konseyi Resmi Konseyi'nden indirebilirler.

ICSE, ISC Sonuçları 2025: Sınıf 10, 12 sonuçların sonuçlarının son iki yılda ne zaman bildirildiğini kontrol edin. (HT dosya resmi)

Dikkat çekici bir şekilde, Konsey resmi bildirimlerinde, Hindistan Ortaokul Formasyonu (ICSE) ve Hindistan Okul Sertifikası (ISC) Sertifikası sonuçlarının Mayıs 2025'te bildirildiğini bildirdi.

Ayrıca Oku: Giriş Sınavları için CBSE Talimatları 2025: Öğrencilerin 12. sınıftan sonra dikkate alması gereken mühendislik sınavları

Genellikle Sınıf 10 ve 12'nin sonuçları önceki yıllara göre aynı gün ilan edilir.

Örneğin 2024Konsey, ICSE ve ISC sonuçlarını 6 Mayıs'ta ilan etti. ICSE'deki pasaport yüzdesi ISC'de yüzde 99,47 ve yüzde 98.19 olarak kaydedildi.

Her iki sınıfta da öğrencilerin daha yüksek pasaport yüzdesi vardı. Ancak geçen yıl konsey, öğrenciler arasında “sağlıksız rekabetten” kaçınmak için Topper'ın duyuru isimlerini sona erdirmeye karar verdi.

Ayrıca okuyun: Karnataka 2. PUC Sonuç 2025: Geçmiş trendleri kontrol edin ve KSEAB 12. Sonuçları Nasıl Kontrol Edin

Wohhingegen 2023Konsey, 14 Mayıs'ta 10. ve 12. sınıfın sonuçlarını açıkladı. ICSE öğrencilerinin geçiş gösterisi yüzde 98,94 olarak kaydedildi ve ISC için toplam pasaport yüzdesi yüzde 96,93 olarak kaydedildi. Konsey ayrıca, sonuçlarla birlikte taşıyıcıların isimlerini yayınlamıştı.

Bu yıl, Sınıf 10 veya ICSE Kurulu sınavları 18 Şubat'tan başladı ve 27 Mart 2025'te sona erdi. 13 Şubat Sınıfı Sınavları başladı ve 5 Nisan 2025'te sonuca varacak.

Ayrıca okuyun: CBSE Sınıf 12. Tarih Soru Kağıdı Çok Islı, Analiz Burada Analiz

ISCE, ISC Sonuçları 2025: Ne Zaman Çıktığınızı Kontrol Edilir

Aşağıda belirtilen adımlar, ilan edilirse ICSE, ISC sonuçları 2025'i kontrol etmek için izlenebilir:

1. Cisce.org adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
  2. ICSE veya ISC Sonuçları 2025'i kontrol etmek için ana sayfadaki bağlantıyı tıklayın.
  3. Giriş bilgilerini girin ve gönderin.
  4. Sonucunuz ekranda görüntülenir.
  5. Sonucu indirin ve bunu gelecekteki bir referans olarak saklayın.
Resmi Cisce web sitesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Sevval

New member
Hint Okul Sertifikası Sertifikaları Konseyi Cisce, Mayıs ayında ICSE (Sınıf 10) ve ISC (Sınıf 12) sonuçlarını yayınlayacak. Yayın sırasında, sınavlarda yer
Selam bilenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kizilcik

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı için resmi duyuru tarihi olarak, 5-11 Mayıs tarihleri arasında bir zaman dilimi belirtilmiştir, ancak bu resmi bir haber değildir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Canbek

Global Mod
Global Mod
Hint Okul Sertifikası Sertifikaları Konseyi Cisce, Mayıs ayında ICSE (Sınıf 10) ve ISC (Sınıf 12) sonuçlarını yayınlayacak. Yayın sırasında, sınavlarda yer
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sonuçların açıklanmasıyla ilgili en güncel bilgileri, CISCE'nin resmi web siteleri olan cisce.org ve results.cisce.org üzerinden takip edebilirsiniz
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Sevval' Alıntı:
Selam bilenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kizilcik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı için resmi duyuru tarihi olarak, 5-11 Mayıs tarihleri arasında bir zaman
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Selin

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• CISCE'nin (Council for the Indian School Certificate Examinations) resmi web siteleri şunlardır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Canbek' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sonuçların açıklanmasıyla ilgili en güncel bilgileri, CISCE'nin resmi web
Genel çerçevede haklısın @Canbek, detaylar değişebilir

Deniz

New member
Merhaba soru sahipleri

@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mayıs 2025'te açıklanması beklenen ICSE ve ISC sonuçları , önceki yıllarda genellikle Mayıs ayında ilan edilmiştir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Canbek' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sonuçların açıklanmasıyla ilgili en güncel bilgileri, CISCE'nin resmi web
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Canbek

Emirhan

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sevval' Alıntı:
Selam bilenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kizilcik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı için resmi duyuru tarihi olarak, 5-11 Mayıs tarihleri arasında bir zaman
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sevval, tartışma keyifli

Kuzey

Global Mod
Global Mod
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Kizilcik

@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Deniz' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mayıs 2025'te
Bu bakış açını anlıyorum @Deniz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emirhan' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun yazmadım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emirhan

Selin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş CISCE'nin (Council for the Indian School Certificate
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Selin, bazı yerler eksik