ICSE ve ISC Sonuçları 2024 Tarih, Saat: CISCE 10. ve 12. Sınıf Sonuçları Yarın Saat 11.00'da

Kizilcik

Member
ICSE ve ISC sonuçları 2024 tarih ve saati: Hindistan Okul Sertifika Sınavları Konseyi (CISCE), Pazar günü Hindistan Orta Öğretim Sertifikası (ICSE veya Sınıf 10) ve Hint Okul Sertifikası (ISC veya Sınıf 12) sonuçlarının finalini duyurdu Sınavlar 6 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'de duyurulacaktır. Öğrenciler 2024 yılı ICSE ve ISC sınav sonuçlarını konseyin web siteleri cisce.org ve results.cisce.org'dan aşağıdaki bilgileri sağlayarak kontrol edebilirler:


ICSE ve ISC Sonuçları 2024 Tarih: CISCE 10. ve 12. Sınıf Sonuçları Yarın Saat 11.00'de
  • Benzersiz kimlik
  • Dizin numarası
  • CAPTCHA (ekranda gösterildiği gibi).
Konsey, kurul web sitelerine ek olarak ICSE ve ISC sonuçlarının DigiLocker uygulaması ve web sitesinde de bulunacağını söyledi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!
ICSE ve ISC Sonuçları 2024 Nasıl Kontrol Edilir?

  1. Konseyin web sitesini (cisce.org veya results.cisce.org) ziyaret edin.
  2. İhtiyaçlarınıza göre ICSE veya ISC sonuç bağlantısını açın.
  3. Ekranda gösterilen benzersiz kimliğinizi, dizin numaranızı ve güvenlik kodunuzu girin.
  4. ve kurul sınav sonucunuzu kontrol edin.
Bu yılki CISCE final sınavları, konseyin iki sınavı ertelemesiyle tartışmalara gölge düşürdü. Başlangıçta 26 Şubat'ta yapılması planlanan ISC kimya dersi, “kaçınılmaz koşullar” nedeniyle 21 Mart'a ertelendi. Daha sonra konsey, bir sınav merkezinin soru kağıdı paketinin “kaybolduğunu” bildirmesinin ardından 12. Sınıf psikoloji sınavını erteledi. Sınavın 27 Mart'ta yapılması planlanmıştı ancak daha sonra 4 Nisan'da yapıldı.

CISCE, öğrencilerin ICSE ve ISC sonuçlarının yeniden doğrulanması ve yeniden değerlendirilmesi için başvuruda bulunmalarına olanak tanır. Yeniden sınav için öğrencilerin ücret ödemeleri gerekmektedir. ₹İş başına 1.000 ve yeniden değerleme için ödeme yapmak zorundalar ₹Kağıt başına 1.500. Sonuç açıklandıktan sonra bu seçenek yerel meclisin internet sitesinde aktif hale getirilecek.

ICSE ve ISC kurul sınavları durduruldu. Öğrenciler artık en fazla iki konuda iyileştirme sınavına girebilecek.

Daha detaylı bilgiyi Konseyin web sitesinde bulabilirsiniz.