Assam HSLC Sonuç 2025 Bugün değil, CM Sarma onayladı

Kizilcik

Member
10 Nisan 2025 07:33

Assam HSLC sonuçları 2025 bugün 10 Nisan'da açıklanmayacak. Başbakan Himanta Biswa Sarma bu bilgileri X (daha önce Twitter) hakkında açıkladı.

Assam HSLC Sonuçları 2025: Assam Devlet Okulu Eğitim Kurulu (ASSEB) Perşembe günü HSLC veya Sınıf 10'un sonucunu duyurmayacak, dün gece Başbakan Himanta Biswa Sarma.

Assam HSLC Sonuç 2025 Bugün değil, diyor CM (Getty Images/Istockphoto)

“Tüm ebeveynlere ve öğrencilere HSLC sınavının sonuçlarının yarın yayınlanmayacağını bildirmek istiyorum. Sonuçlar biter bitmez yönetim kurulu hemen duyuracak,” diye yazdı Bakan X hakkında yazdı ve ebeveynlerden ve öğrencilerden sabırlı kalmasını istedi.

Dün ne oldu?

Çarşamba günü, birkaç medya raporu Assam HSLC veya Matrik Sınavının sonuçlarının 10 Nisan'da olduğunu iddia etti. Hindustan Times Digital, üst düzey bir yönetim kurulu yetkilisine sonucun tarihi ve saati hakkında bir güncelleme istedi, ancak sonucun 10 Nisan'da ilan edileceğini doğrulamadı.

Öğrencilerin ve velilerin, HSLC sonucu ve HSLC sonucu aracılığıyla resmi güncellemeler elde etmek için CM Sarma, Eğitim Bakanı Ranoj Pegu ve resmi web sitesi AsseB.in Web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.

Duyurulduğunda Assam HSLC/Matrik Sonuç 2025'i nasıl kontrol ederim?

Asseeb'in resmi sonuca gidin.

HSLC/Matric veya Sınıf 10. Sonuç'a tıklayın.

Kayıtınızı girin.

Sonucu gönderin ve kontrol edin.

Karamuk

Global Mod
Global Mod

Assam HSLC sonuçları 2025 bugün 10 Nisan'da açıklanmayacak. Başbakan Himanta Biswa Sarma bu bilgileri X (daha önce Twitter) hakkında
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kizilcik

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Emirhan

New member

Assam HSLC sonuçları 2025 bugün 10 Nisan'da açıklanmayacak. Başbakan Himanta Biswa Sarma bu bilgileri X (daha önce Twitter) hakkında
Merhaba merak edenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kizilcik

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Karamuk' Alıntı:
Selam deneyenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kizilcik Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Bu örnek biraz uç bir örnek @Karamuk, o yüzden genelleme zor

Canbek

Global Mod
Global Mod

Merhaba bilge insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kizilcik

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emirhan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kizilcik Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu örnek biraz uç bir örnek @Karamuk, o yüzden genelleme zor
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emirhan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emre

New member

Selam bu başlığa uğrayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kizilcik

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Canbek' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kizilcik Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Tam olarak aynı fikirde değilim @Emirhan, çünkü ben tam tersini
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Canbek

Selin

Global Mod
Global Mod

Merhaba teknoloji meraklıları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Canbek' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kizilcik Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Tam olarak aynı fikirde değilim @Emirhan, çünkü ben tam tersini
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Canbek

Deniz

New member

Merhaba değerli dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kizilcik

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Emirhan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kizilcik Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu örnek biraz uç bir örnek @Karamuk, o yüzden genelleme zor
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emirhan

Sevval

New member

@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Kizilcik

Deniz' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kizilcik Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Deniz, kıyaslamak ilginç

Kuzey

Global Mod
Global Mod

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kizilcik, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kizilcik

Sevval' Alıntı:
@Kizilcik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Kizilcik Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bazı
Bu konuda kesin konuşmak zor @Sevval, çok fazla değişken var