MP Board 5. Class Sonuçları 2025 RSKMP.IN'de duyuruldu, buraya bağlantı

Kizilcik

Member
28 Mart 2025 13:48

MP Board 5., 8. Sonuçlar 2025: Bu sınav için görünen öğrenciler ve ebeveynleri resmi web sitesini RSKMP.IN'i ziyaret edebilir ve markalarını çevrimiçi olarak kontrol edebilirler.

MP Board 5. Sonuçlar 2025: Madhya Pradesh (MP) tarafından Rajya Shiksha Kendra (RSK) tarafından gerçekleştirilen 5. sınıf kurulunun sonucu açıklandı. Bu sınav ve ebeveynleri için sahne alan öğrenciler RSKMP.IN resmi web sitesini ziyaret edebilir ve markalarını çevrimiçi olarak kontrol edebilirler. Sınıf 5'e ek olarak, RSKMP Sınıf 8 test sonuçlarını açıkladı. MP Board 5., 8. Sonuçlar 2025 Canlı Güncellemeler.

MP Board 5. Sınıf Sonuçları 2025 RSKMP.IN'de (Getty Images/Istockphoto)

Sonuçları kontrol etmek için aşağıdaki kayıt verileri gereklidir.

Rulo numarası veya

Samagra kimlik numarası.

Bu yıl RSKMP, 24 Şubat – 5 Mart 2025 tarihleri arasında 5. ve 8. sınıflardaki öğrenciler için final sınavlarını düzenledi.

Bu yıl sınavlara 11.17.000'den fazla sınıf 5 öğrenci ve 11.68.000'den fazla Sınıf 8 öğrenci katıldı.

22.85.000'den fazla öğrencinin yanıt yapraklarının değerlendirilmesi 322 değerlendirme merkezinde gerçekleştirilmiştir.

İşte MP Kurul Sınıf 5 sonuçlarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı-

RSK MP 5. Sonuçlar 2025: Doğrudan Bağlantı

5. Sonuç 2025 MP kartını nasıl kontrol edersiniz?

Resmi web sitesine gidin rskmp.in.

5. veya 8. sınıf sonucunu aç

Sınıfı seçin

Oturum Açma Ayrıntılarınızı Girin (Rulo Numarası veya Samagra -id)

Sonucunuzu gönderin ve indirin.

Sayfayı indirin ve daha sonra kullanmak için kaydedin.

Emirhan

New member

MP Board 5., 8. Sonuçlar 2025: Bu sınav için görünen öğrenciler ve ebeveynleri resmi web sitesini RSKMP.IN'i ziyaret edebilir ve
Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kuzey

Global Mod
Global Mod

MP Board 5., 8. Sonuçlar 2025: Bu sınav için görünen öğrenciler ve ebeveynleri resmi web sitesini RSKMP.IN'i ziyaret edebilir ve
Selam iyi insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Emirhan' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Haksız değilsin @Emirhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Canbek

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi akşamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Kuzey' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Haksız değilsin @Emirhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Kuzey

Selin

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi akşamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kizilcik

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Canbek' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Kuzey
Özetin yerinde olmuş @Canbek, fazla uzatmaya gerek yok

Karamuk

Global Mod
Global Mod

Selam güzel topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kizilcik

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Kuzey' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Haksız değilsin @Emirhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Kuzey, fakat ben aynı fikirde değilim

Sevval

New member

Selam herkese iyi paylaşımlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kizilcik

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Emirhan' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Katılmak zorundayım diyemem @Emirhan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz

New member

Selam herkese iyi sohbetler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kizilcik

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Canbek' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Kuzey
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Canbek

Emre

New member

Merhaba konuya ilgi duyanlar

@Kizilcik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Karamuk' Alıntı:
Selam güzel topluluk Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kizilcik Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Kuzey, fakat ben
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Karamuk, çok genel kalmış