Karnataka SSLC 2024 Sınavı 2 sonuçları kseab.karnataka.gov.in adresinde bekleniyor. İşte nasıl indireceğiniz ve daha fazla ayrıntı

Kizilcik

Member
Karnataka Okulu Sınav ve Değerlendirme Kurulu (KSEAB), Karnataka SSLC Ek Sınavı 2 2024 sonuçlarını yakında açıklayacak. Sınavlara katılan adaylar, çıktıktan sonra sonuçlarını kseeb.karnataka.gov.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler.

Karnataka SSLC 2024 Sınavı 2 sonuçları kseab.karnataka.gov.in adresinde bekleniyor. (HT dosya görüntüsü)

Sonuçları kontrol etmek için adayların sicil numaralarını ve doğum tarihlerini girmeleri gerekmektedir.

Burada Karnataka 10. Sınıf 10. Sınav 2'nin 14 Haziran – 21 Haziran 2024 tarihleri arasında yapıldığını belirtmekte fayda var. KSEAB, ek sınavların yerine, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren Sınav 1, Sınav 2 ve Sınav 3 olmak üzere üç sınavın yapılmasını öngören yeni bir eğitim politikası getirdi.

Ayrıca Okuyun: TS POLYCET Danışmanlık 2024: 1. Turdaki koltuk tahsisi sonuçları bugün bekleniyor

SSLC Sınavı 2 Cevap Anahtarı 21 Haziran 2024'te yayınlandı. Öğrenci ve öğretmenlerin cevap anahtarını incelemek ve itirazda bulunmak için 22 Haziran 2024 saat 17.30'a kadar süreleri vardı.

Ayrıca Karnataka SSLC Final Sınavı (10.Sınıf) sonucu 9 Mayıs 2024 tarihinde açıklandı. Bu yıl genel geçiş oranı %73,40 olarak kaydedildi. Sınava toplam 859.967 aday girdi ve bunların 631.204'ü başarılı oldu.

Ayrıca Okuyun: NEET PG: FORDA yetkilileri Birlik Sağlık Bakanı JP Nadda ile görüştü

Bu arada, 25 Mart'ta yapılan olağan SSLC sınavı 6 Nisan 2024'te sona erdi, JTS öğrencilerine yönelik uygulamalı ve sözlü sınav ise 8 Nisan 2024'te yapıldı. Engelli adaylara 3 saatlik anket için 1 saat, 2 saatlik anket için 40 dakika ek süre verildi.

Ayrıca Okuyun: JKCET 2024 1. Tur Kabulü İçin Danışmanlık Bugün, Gerekli Belgeleri, Programı ve Talimatları Kontrol Edin

Karnataka SSLC Sınavı 2 Sonuçlarını İndirme Adımları:

1. kseeb.karnataka.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
  2. Ana sayfada “Karnataka SSLC Sınavı 2 Sonucu” bağlantısına tıklayın.
  3. Oturum açmak için kimlik bilgilerinizi girin
  4. Ekranda görüntülenen Karnataka SSLC Sınav Sonucu 2'yi kontrol edin.
  5. Bir çıktı indirin ve ileride kullanmak üzere saklayın.
Daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edin.